Ben je op zoek
  

5 Elementenvoeding

Als je de juiste ingrediënten voor je maaltijden wilt samenstellen is het belangrijk te weten wat je daadwerkelijk energie (Qi) geeft of juíst kost.

Een goede verhouding tussen yin-& yang is ook bij je maaltijden belangrijk waaronder de verschillende smaken zoals zoet,zout,bitter,pittig & zuur op de tong die wederom gekoppeld zijn aan je organen , je lichaam 24/7 optimaal in conditie houden.

Eten wat je op basis van jouw individuele constitutie nodig hebt zal ervoor zorgen dat je meer energie hebt,je fysiek maar ook mentaal fitter voelt en je immunsysteem je beschermt tegen ziekte- een groot deel van je weerstand is gebaseerd op een goede darmfunctie-wat helpt daadwerkelijk om je darmflora te optimaliseren? 

Gedurende de workshop leer je wat wel/niet bij je behoefte past en welke voeding jou energie geeft en hoe deze te bereiden volgens de 5 -elementen.

Bovendien krijg je een korte analyse van je stofwisseling op basis van een beproefde methode uit de Chinese geneeskunde.


We werken in kleine groepjes waardoor individuele aandacht en de mogelijkheid persoonlijke vragen te stellen geboden wordt.


Ja, ik wil deelnemenKosten:

 

 euro 75,-


(gebruik meedoenregeling mogelijk)


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info