TuiNa Therapie 

 Consulten gebaseerd op de Taoïstische Chinese Filosofie en Geneeskunde variëren van gerichte massages op individuele klachten waar een  intake  aan vooraf gaat tot ondersteunende behandelingen op het gebied van leefstijl. Bij een Tuina-behandeling worden acupressuur-punten op de betrokken meridianen (energiebanen) door verschillende massagetechnieken terug in balans gebracht-een behandeling is niet te vergelijken met een klassieke ontspanningsmassage  omdat ook pijnlijke of gespannen regio's onder handen worden genomen 


Elk consult wordt  individueel samengesteld &  in overleg met u vastgelegd in een behandelplan. Op deze manier wordt het doel  & effect van een behandelreeks voor zowel cliënt alsook behandelaar('s)  inzichtelijker.

De  TuiNa massage van TaoHealing bestaat uit deelbehandelingen van bijv. onderrug & benen of nek & schouders ,buik & borstregio of het gericht stimuleren van meridianen (energiebanen) die van top tot teen reiken. 

De behandelingen zijn gericht op het zo effectief mogelijk aanpakken van de klacht waarbij ik mijn cliënten in overleg graag de ruimte biedt de behandeling te ondersteunen door individuele adviezen op het gebied van voeding  & preventie/herstel.


Daarbij is ook aandacht voor de holistische relatie tussen Body-Mind & Soul {Lichaam,Geest &Ziel)   Klik HIER voor de intake-vragenlijstGuasha

Oorkaarsen

Moxa


Buikmassages

Hoofdmassages

Nek/Rug/Schouders

 


 


 


 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info