TuiNa Therapie 

 Consulten gebaseerd op de Taoïstische Chinese Filosofie en Geneeskunde variëren van gerichte massages op individuele klachten waar een intake aan vooraf gaat tot ondersteunende behandelingen op het gebied van leefstijl. 

Bij een Tuina-behandeling worden naast intensieve massages ook manipulaties,rekkingen & strek-oefeningen,warmte -en kruidenpakkingen toegepast alsook ondersteunende hulpmiddelen zoals schrapers, kloppers & rollers en elektronische stimulatie van acupressuur-punten op de betrokken meridianen (energiebanen)-een behandeling is niet te vergelijken met een klassieke ontspanningsmassage en wordt telkens individueel samengesteld.

De  TuiNa massage van TaoHealing bestaat uit deelbehandelingen van bijv. onderrug & benen of nek & schouders ,buik & borstregio of het gericht stimuleren van meridianen (energiebanen) die van top tot teen reiken. De behandelingen zijn gericht op het zo effectief mogelijk aanpakken van de klacht waarbij ik mijn cliënten in overleg graag de ruimte biedt de behandeling te ondersteunen door individuele adviezen op het gebied van voeding & bewegen. 

Daarbij is ook aandacht voor de holistische relatie tussen Body-Mind & Soul {Lichaam,Geest &Ziel)   
Guasha

Oorkaarsen

Moxa


Buikmassages

Hoofdmassages

Nek/Rug/Schouders

 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Info