Bent u op zoek naar een effectieve aanpak van uw klachten? Tijdens een individuele INTAKE worden uw klachten besproken maar ook de historie en eerdere ziektes of aandoeningen worden mee genomen bij het ontwikkelen  van uw individuele behandeling. Vaak spelen naast lichamelijke klachten zoals hoofd- en spierpijn,niet lekker in je vel zitten ook vermoeidheid en concentratieproblemen een rol.

Dat kan een gevolg zijn van tijdelijke overbelasting of ingrijpende gebeurtenissen zoals verlies van dierbaren, werk of relatie maar ook langdurige fysieke stress t.g.v. een onbalans in activiteit & rust kan tot uitputting of extreme vermoeidheid leiden.

TaoHealing biedt naast een effectieve aanpak individuele leefstijladviezen die aanvullend kunnen worden geboekt. 


Bij het online maken maken van een afspraak worden bij bevestiging een vragenlijst en persoonlijke gegevens gevraagd- om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen ,is het noodzakelijk zoveel mogelijk informatie te verstrekken om uw behandeling zo veel mogelijk te laten aansluiten bij uw behoefte. 

Ook wordt verzocht akkoord te gaan met enkele privacy-verklaringen.

Mede afhankelijk van de tijdsduur is een effectieve aanpak van uw klachten geboden en worden de behandelingen grotendeels vanuit uw aanvullende polis vergoedt. Informeer vooraf bij uw zorgverzekeraar óf en hoeveel u maximaal vergoedt krijgt. 

Onderstaande codes zijn bij de zorgverzekeraar te checken om (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk te maken.


Ook is het sinds kort mogelijk ZELF ONLINE uw AFSPRAAK in te plannen . Daarbij komt u terecht op een online agenda waar de beschikbare tijden worden getoond- houdt er rekening mee dat bij de 1e afspraak ook de online-vragenlijst kort zal worden besproken en de gekozen behandelduur aansluit bij uw behoefte & budget.

 

Plan via deze link zelf je afspraak in

(tarieven per behandeling zichtbaar na klikken op button 'afspraak zelf inplannen) )


de link opent in een online agenda waar je uit Tuina massage consulten of Psycho-sociale lichaamsgerichte consulten kan kiezen


Lees dan ook even onderstaande omschrijvingen om meer duidelijkheid te krijgen over de behandelvormen 


Bij vragen graag contact opnemenAlternatieve geneeswijzen vallen onder de Wkkgz.

Alle consulten komen voor  (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende of (gemeente-) polis in aanmerking ZONDER doorverwijzing van huisarts of gebruik eigen risico

 


Lichaamsgerichte consulten


TuiNa-Massagetherapie 


Stoelmassages ( ook service aan huis)  
 De volgende prestatiecodes worden door de meeste zorgverzekeraars ook in 2022 geaccepteerd:- 24105-24513


Lichaamsgerichte Psycho- sociale therapie   24513

Lichaamsgerichte psycho-sociale therapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. Behandelingen worden gecombineerd met inzichts-& waarnemingsoefeningen ,gerichte aanpak van blokkades op fysiek & mentaal niveau alsook individuele leefstijlsuggesties.


 

Tuina 24105

Tui Na (ook wel aangeduid als Tuina) is een Chinese vorm van massage. Letterlijke betekenis: Tui=duw en Na=grijp. Vaak wordt een op Shiatsu (dat wil zeggen drukpuntmassage) gelijkende vorm van massage toegepast. Andere vormen van Tui Na maken gebruik van het manipuleren van de ledematen.

Behandelingen zijn vaak een combinatie van meridiaan-massage, diepe technieken,rekkingen/strekkingen maar ook het gebruik van hulpmiddelen bijv. infrarood,hotstones,moxa, bijenwas & gember in combinatie met heerlijke natuurlijke oliën.Informeer bij je verzekeraar of vergoeding van aan de code gerelateerde behandelvormen (codes) voor vergoeding in aanmerking komt.
"Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

Catcollectief
Catvergoedbaar.nl
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info