TuiNa Therapie 

 Consulten gebaseerd op de Taoïstische Chinese Filosofie en Geneeskunde variëren van gerichte massages op individuele klachten waar een  intake  aan vooraf gaat tot ondersteunende behandelingen op het gebied van leefstijl. Bij een Tuina-behandeling worden acupressuur-punten op de betrokken meridianen (energiebanen) door verschillende massagetechnieken terug in balans gebracht-een behandeling is niet te vergelijken met een klassieke ontspanningsmassage  omdat ook pijnlijke of gespannen regio's onder handen worden genomen. Ik masseer je met aandacht voor je persoonlijke behoefte en wensen & grenzen. 


Elk consult stel ik  in overleg met je samen, dit wordt schriftelijk vastgelegd in een beveiligd dossier en is onderdeel van het  behandelplan. Op deze manier wordt het doel  & effect van een behandelreeks voor zowel jou als cliënt alsook mij als behandelaar inzichtelijker.


De  TuiNa massage van TaoHealing bestaat uit deelbehandelingen van bijv. onderrug & benen of nek & schouders ,buik & borstregio of het gericht stimuleren van meridianen (energiebanen) die van top tot teen reiken. 

De behandelingen zijn gericht op het zo effectief mogelijk aanpakken van je klacht waarbij ik je graag ondersteun  door individuele tips op het gebied van voeding  & bewegen


Daarbij is ook aandacht voor de holistische relatie tussen Body-Mind & Soul {Lichaam,Geest &Ziel)   


CONSULTEN VANAF euro 27,50


Klik HIER voor de intake-vragenlijst 


 


 


 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info