Ben je op zoek
  

Anti -stress behandeling

We zijn allemaal weleens gestrest hetgeen meestal geen probleem vormt. Heb je daarentegen dagelijks te maken met teveel prikkels, drukte, lawaai en fysieke/ mentale overbelasting dan verhoogt de spanning in je spieren en raakt de balans verstoord waardoor klachten zoals stijfheid, pijn of immobiliteit kunnen ontstaan. 

Je autonome zenuwstelsel raakt op den duur overbelast wat tot hartkloppingen, hoge bloeddruk , slaap -en concentratieproblemen alsook spijsverteringsklachten zoals obstipatie of PDS kan leiden. 

Het parasympathische zenuwstelsel is het deel van het autonome zenuwstelsel dat de organen/spieren zodanig beïnvloedt dat het lichaam in een toestand van rust en herstel kan komen. Daarbij spelen ook je hormonen een grote rol. Stress verhoogt de productie van het hormoon adrenaline waardoor je 'het gevecht' van de dag het hoofd kan bieden maar teveel adrenaline zorgt er tevens voor dat je niet meer zomaar kan ontspannen. De adrenaline in je systeem is immers niet zomaar verdwenen.

Een anti-stress behandeling helpt je weer te gaan ontspannen, je hoofd leeg te maken maar vooral de balans in het autonome zenuwstelsel te herstellen en zodoende duurzaam te ontspannen.


Kosten:

euro 50,- 

Ja, ik wil ontstressen


Regelmatig last van stress ? Overweeg dan

een voordeliger  abonnement


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info