TuiNa Therapie 

 Consulten gebaseerd op de Taoïstische Chinese Filosofie en Geneeskunde variëren van gerichte massages op individuele klachten waar een intake aan vooraf gaat tot ondersteunende behandelingen op het gebied van leefstijl. 

Bij een Tuina-behandeling worden naast intensieve massages ook manipulaties,rekkingen & strek-oefeningen,warmte -en kruidenpakkingen toegepast alsook ondersteunende hulpmiddelen zoals schrapers, kloppers & rollers en elektronische stimulatie van acupressuur-punten op de betrokken meridianen (energiebanen)-een behandeling is niet te vergelijken met een klassieke ontspanningsmassage en wordt telkens individueel samengesteld.

De  TuiNa massage van TaoHealing bestaat uit deelbehandelingen van bijv. onderrug & benen of nek & schouders ,buik & borstregio of het gericht stimuleren van meridianen (energiebanen) die van top tot teen reiken. De behandelingen zijn gericht op het zo effectief mogelijk aanpakken van de klacht waarbij ik mijn cliënten in overleg graag de ruimte biedt de behandeling te ondersteunen door individuele adviezen op het gebied van voeding & bewegen.    


Guasha

Oorkaarsen

Moxa

Gember/kleipakkingen 

Buikmassages

Hoofdmassages

Voorafgaand aan een behandeling is een intake* verplicht waarin met behulp van gerichte vragen de oorzaak van de klacht wordt onderzocht en een behandelplan wordt opgesteld,al eerste stap naar meer welzijn.

Het inventariseren van de fysieke en emotionele omstandigheden die tot het ontstaan van de klacht kunnen hebben geleidt, waaronder ervaringen rondom verlies,verlating,eenzaamheid & depressie maar ook agressie,grensoverschrijdend gedrag en angsten & overtuigingen die na verloop van tijd tot fysieke klachten kunnen hebben geleidt komen aan bod en worden in het behandelplan mee genomen.


Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 
 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Info