Aanbod Meedoenregeling


Yin & Yang op je bord

VERVOLGWORKSHOP


De herfst doet z'n intrede, de bomen veranderen door't overbodige blad te laten vallen en zich energetisch voor te bereiden op de winter- alle sappen worden in het binnenste opgeslagen en de voedingsstroom gaat naar de wortels om zo min mogelijk energie te verspillen gedurende de kille wintermaanden. Hetzelfde proces voltrekt zich ook in mens & dier waarbij sommigen een winterslaap houden, iets wat velen onder ons ook graag zouden willen doen...                                                                  De vervolgworkshop is klaar!

De juiste energetische samenstelling van voedingsstoffen gedurende de herfst/wintermaanden biedt ondersteuning om deze met een gezonde weerstand te doorstaan en uitgerust de energie van het voorjaar tegemoet te kunnen treden.

Thema's 

  • Visies op gezonde voeding ( biologisch,vegetarisch,veganisme,thermische waardes,5elementen,ortho-moleculair)
  • Uitleg 5 elementenleer & toepassing
  • Vasten,hoe werkt het? Do's & Don'ts
  • Heb ik supplementen nodig om fit(ter) de winter door te komen?

Data: 15 & 22 November

waar: Tilburg ( locatie begin nov. bekend)

Kosten: euro 12,50 p.p. vooraf betalen  Meedoenregeling mogelijk 

Wil je meer weten over de toepassing van de 5 elementen (hout,vuur,aarde,metaal & water) en hoe je deze in je dagelijkse kost kan implementeren? De workshop biedt ook voor degenen die de eerste workshop in de Stadstuinderij Piushaven hebben gemist voldoende handvatten om een voedzame & gevarieerde maaltijd op tafel te zetten;voorbeelden van seizoensgebonden,duurzame voedingsmiddelen worden in de workshop gedeeld en ook het ervaren van verschillende smaken & geuren en waaraan deze zijn verbonden krijgt volop aandacht. 

Nieuwsgierig? 

Stuur een whatsapp bericht naar 06-83588833 of meldt je aan via contactformulierStoelmassage voor beginners

Wil je de meest voorkomende nek-schouderklachten,hoofdpijn en/of concentratieproblemen zelf kunnen aanpakken? 

Leer in één ochtend/avond hoe je een eenvoudige,op Shiatsu (Japanse drukpuntmassage) gebaseerde massage aan bijv. je partner,kinderen,familie & vrienden of buren kan geven.

Je krijgt simpele maar effectieve handgrepen aangereikt en ook de do’s & don’t worden besproken.

 

 

Kosten: euro 35,- p.p.

Duur: 2,5 uur

 

De workshop start weer in het najaar van 2019- wil je alvast een plekje reserveren? Klik hierBij onvoldoende aanmeldingen op de gereserveerde datum kan deze worden verplaatst. Een reservering is pas definitief na bevestiging aanmelding. Restitutie niet mogelijk.